Breaking News :

nothing found
30-11-2022

Hoxha: Ministria nuk vendos çmimet e shitjes së duhanit, është vetëm monituruese

Advertisement

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha i ftuar në “Brifingun” e sotëm në “Slloboden Peçat”, ka folur rreth problemit të fundit sa i përket shitjes së duhani dhe për protestat e duhan prodhuesve për shkak të çmimit të lire, njofton nmk-post.

 

Ministri Hoxha ka deklaruar se shkakë për çmimin e ulët të duhanit është kualiteti i saj. Gjithashtu, ministri Hoxha deklaroi se Ministria e ka rolin vetëm të monitorimit të situatës, ndërsa çmimet e shitjes së duhanit i rregullon ekonomia tregtare, në rastin konkret kompanitë grumbulluese private./Northmacedonia-post/

Advertisement

Read Previous

Panovski: Me 400.000 vaksina mund të arrihet mbrojtje nga Covid-19

Read Next

VMRO: Ja kush do ta gjykojë Zoran Zaevin