Breaking News :

nothing found
09-06-2023

Valon Syla: Mërgimtarët nuk kan pse të votojnë në Kosovë

Advertisement

Gazetari Valon Syla pas disa shkrimeve të tij për diasporën, thotë se kjo e fundit nuk duhet të votojë në zgjedhjet komunale në Kosovë.

Mendoj se në zgjedhje lokale duhet të mos kenë të drejtë vote, problemi është te vota me postë, që shumë lehtë mund të falsifikohet, sepse nëse një person që i diasporës i mbledh letërnjoftimet e i çon 6 vota edhe i çon me postë, e ndryshe nëse shkon deri në Ambasadë ose Konsullatë voton me dokumente të Kosovës, e që kjo do të ishte më e drejtë. Jam kundër votës me postë se kemi edhe shumë serb që votojnë në të njëjtën mënyrë që do të mund të ndikonte në sigurinë e vendit, thotë Syla në REPORTERI.

Advertisement

Read Previous

Osmani dhe Kurti tregojnë se ku do të shkojë pasuria e pali gjshme që do të kon fiskohet

Read Next

Tabelat në RMV edhe në gjuhën shqipe, Rustemi nënshkruan vendimin