Breaking News :

nothing found
14-08-2022

Transferi më i çmendur në histori. Shihni për çfarë e shiti futbollistin ekipi kroat

Advertisement

Nuk ka pasur asnjë transferim kaq të çmendur – Ata shitën një lojtar për tre konstruksione golash (trenjë golash) ata gjithashtu do t’u japin edhe rrjeta për golat. Ish-klubi i famshëm i ligës së parë nga Jugosllavia, tani liga e dytë në Kroaci, bëri një transferim të paparë. Ekipi i ligës së dytë kroate Cibalia bëri transferimin më të çuditshëm në kohët e fundit dhe shiti një lojtar për tre konstruksione alumini me rrjeta. Rene Saric është bashkuar me Rudeshit, një ekip që gjithashtu luan në Ligën e Dytë Kroate, dhe Cibalia, në vend të parave, si zakonisht, mori asete fikse, të cilat sigurisht janë të rëndësishme në futboll, por transferimi është unik.
“Nëse më pyetni, ne kemi bërë një punë të shkëlqyeshme. Sariç kishte një kontratë me Cibalia që ishte e vlefshme për gjashtë muaj të tjerë, prindërit e tij kërkuan që ne ta lirojmë atë pa kompensim, por ne nuk e lejuam atë. Rudesh nuk donte të paguante kompensim monetar, prandaj u desh ta pranonim ofertën. “Ndërtimet me gola dhe rrjeta do të jenë të shkëlqyera për ne që të punojmë me kategoritë e të rinjve në Akademinë e Cibalia”, tha Kresimir Tomic, drejtori sportiv i Cibalia.
Klubi pas pavarësisë së Kroacisë, pothuajse rregullisht luante në Ligën e Parë HNL, por tani është në ligën e dytë. Ai dikur njihej si Dinamo Vinkovci dhe luajti disa sezone në Ligën e Parë të ish-Jugosllavisë.

Advertisement

Read Previous

Ja në sa ora do të votojnë nesër Kurti, Hoti, Hoxhaj dhe Osmani

Read Next

Moti për ditën e sotme