Breaking News :

nothing found
02-02-2023

Tetë të vr arë nga të sht ënat në Indianapolis të SHBA-ve

Advertisement

Të tjera vi ktima nga të shtë nat me ar më në SHBA, brenda pak ditëve. Tetë persona u vr anë në qytetin Indianapolis dhe shumë të tjerë u pla gosën në një sulm me ar më në një objekt të kompanisë së shërbimeve postare FedEx. Sipas autoriteteve, ate ntatori ka vra rë veten ndërsa identiteti i tij nuk është konfirmuar ende.
Ky ishte i fundit në një varg sul mesh në Shtetet e Bashkuara muajt e fundit. Tetë vetë mbetën të v rarë në një sallon masazhesh në Atlanta të Xhorxhias; 10 të tjerë gjetën vde kjen në një dyqan ushqimesh në Kolorado, katër persona, ndër ta një djalë 9-vjeçar, hum bën jetën kur një individ i armato sur hapi zja rr në një zyrë të shitjes së pasurive të patundshme në Orinxh të Kalifornisë.

Ky është incidenti i tretë me vras je të shumëfishta këtë vit në Indianapolis. Pesë persona, përfshirë një grua shtatzënë, u që lluan dhe u vranë në muajin janar, dhe një burrë u akuzua për vrasjen e tre të rriturve dhe një fëmije para se të rrëmbente vajzën e tij gjatë një grindjeje në një shtëpi në muajin mars.

Advertisement

Read Previous

Turqia ndalon përdorimin e kriptovalutave

Read Next

E Majta: Kushtet për shtetësi duhet shtrënguar