Breaking News :

nothing found
29-09-2022

Shumë pak njerëz e dijnë për çfarë shërben sirtari nën furrë

Advertisement

1. Sirtari i ngrohjes. Sirtari i ngrohjes identifikohet jashtëzakonisht i lehtë. Kontrolloni çelësat e furrës tuaj. Nëse një fotografi ju duket e panjohur, ka shumë të ngjarë që kjo të tregojë vetëm kaq. Kur duhet të ngrohni një byrek ose tortë ose thjesht dëshironi ta mbani ushqimin këndshëm të ngrohtë, vendosini në sirtarin e ngrohjes dhe shtypni butonin.

2. Sirtaret e Grill, zakonisht ndodhen në furrat me gaz dhe janë shumë të ngushta. Nëse keni një furrë që funksionon me gaz natyror, sirtari është zakonisht një skarë. Mendojeni si një zonë shtesë gatimi. Bestshtë më mirë të përdoret për të thekur ushqime të tilla si tavë ose bukë.

 

3. Sirtari i ruajtjes. Nëse nuk ka një buton ngrohjeje dhe zona duket si një sirtar i thellë, i zbrazët, atëherë ju me siguri keni një sirtar ruajtjeje. Ky është një vend i mirë për të vendosur enë dhe tigan të hedhur hekuri, pasi nxehtësia nga furra juaj do t’i ndihmojë ata të mos ndryshken. Vetëm sigurohuni që të mos ruani sende plastike në këtë sirtar, pasi ato mund të prishen për shkak të nxehtësisë së mbetur.

Advertisement

Read Previous

Si ta mbajmë shtëpinë e ngrohtë dhe të paguajmë fatura të ulëta

Read Next

Dështon takimi i Komisionit për çështje historike Maqedoni – Bullgari