Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Dështon takimi i Komisionit për çështje historike Maqedoni – Bullgari

Advertisement

Bashkëkryetari bullgar i Komisionit Multidisciplanar për çështje historike dhe të arsimit, i dalë nga Marrëveshja për fqinjësi të mirë ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë, prof. Angel Dimitrov, ka vlerësuar se takimi i 11-të ka pasur rezultatin zero. Para mediave bullgare ai ka thënë se takimet online për shkak të pandemisë nuk kanë asnjë efekt.

 

“Duhet tju them se mësimi online nëpër shkolla për shkak të pandemisë ka shkaktuar probleme shumë serioze në arsim, ndërkaq puna jonë në komisionin tonë krijoi probleme edhe në punën tonë mbi arsimin” ka thënë Dimitrov. Siç transmetojnë mediat bullgare, ai ka thënë se nuk ekziston as hapi më i vogël para në punën e komisionit.

Advertisement

Read Previous

Shumë pak njerëz e dijnë për çfarë shërben sirtari nën furrë

Read Next

“Grafa etnike”, Kasami: Do të shmangë keqpërdorimet gjatë punësimëve