Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Shqiptohen 572 gjoba për mosmbajtje të maskave për mbrojtje nga coronavirusi

Advertisement

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni informon se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi. Nga MPB thonë se në 24 orët e fundit janë regjistruar 572 gjoba, në lidhje me masën për mbajtjen e maskës, përcjellë nmk-post.

 

 

MPB ju bën thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, për parandalimin e COVID-19./Telegrafi/

Advertisement

Read Previous

A fali namaz kryetari i Parlamentit të Turqisë në Qeverinë e Maqedonisë?

Read Next

Gjyla Çeliku: Liria ka emër: DIASPORA SHQIPTARE