Breaking News :

nothing found
29-09-2022

Qytetarët e Kosovë në mënyrë masive përkrahin kandidaten për deputete të PDK-së, Evgjeni Thaçi-Dragusha

Advertisement

Sot është duke vazhduar dita e fundit e fushatës zgjedhore për kandidatët që garojnë për një vend në Kuvendin e Kosovës, në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Edhe kandidatja për deputete nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Evgjeni Thaci-Dragusha, është duke i vazhduar takimet me simpatizantët e kësaj partie në të gjithë Kosovën.

Ajo përmes fotografive në rrjetn social facebook shihet se kudo që po mban takime me simpatizantët e PDK-së, ka mbështetje të parezerëv.

Që nga fillimi i fushatës ajo ka vazhduar të merr përkrahje të fuqishme në të gjitha qytetet e Kosovës.

Ajo thotë se qytetarët kanë vendosur ta votojnë për një perspektivë më të mirë dhe për një ekonomi të zhvilluar.

Përmendim se Thaci-Dragusha njihet edhe si një ndër deputet më të zëshme në Kuvendin e Kosovës.

Qindra qytetarë në tërë Kosovën po e përkrahin Evgjeni Thaci-Dragusha për të treguar edhe një herë se të rinjtë do të votojnë për ndryshim #Rimëkëmbje #PDK134 #EvgjeniThaçi6

Advertisement

Read Previous

Dy persona vdiqën në burg, shteti do të paguajë dëmshpërblim

Read Next

Gostivar, vidhen para në oborrin e Kishës