Punësime në Gjevgjeli, Dellçevë, dhe Berovë të maqedonasve të deklaruar si shqiptar

Burimi: https://ina-online.net/punesime-ne-gjevgjeli-dellceve-dhe-berove-te-maqedonasve-te-deklaruar-si-shqiptare/

Read Previous

“Nuk i kuptoj protestat e VMRO-DPMNE-së, të gjithë dëshirojmë që vendit të jetë në BE”, thotë Osmani

Read Next

“Euro 2020”, Takimet që do të zhvillohen sot

%d bloggers like this: