Breaking News :

nothing found
14-08-2022

Dy polic rrugor dy*shohen se morën ryshfet

Advertisement

Departamenti për Ko*ntroll të Bre*ndshëm, Hetime Kri*minale dhe Standarde Profesionale në Min*istrinë për Punë të Br*endshme ng*riti pa*di pe nale ndaj 2 zy*rtarëve pol*icorë, D.D. 24 vjeçar dhe E.S. 29 vjeç nga Stacioni Po*licor për Si*guri në Komunikacionin Rrugor në SPB- Kumanovë për shkak të dy*shimit se ata kanë kryer kr*imin e “pra*nimit të ry*shfetit”.

Advertisement

Read Previous

Sot pacienti më i ri që ndërroi jetë nga virusi në Maqedoni ishte 27 vjeç

Read Next

Rita Ora me veshje kombëtare në videoklipin e saj të ri