Breaking News :

nothing found
19-08-2022

Sot pacienti më i ri që ndërroi jetë nga virusi në Maqedoni ishte 27 vjeç

Advertisement

Edhe 22 persona humbën betejën me koronavirusin, 10 prej të cilëve janë nga Shkupi, përcjell nmk-post. Numri i përgjithshëm i vde kjeve në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është rritur në 2,946 njerëz. Pacienti më i ri që humbi betejën është 27 vjeç nga Demir Kapija, dhe një pacient 32 vjeç nga Shkupi  humbi betejën me vnga koronavirus. Duhet theksuar se në këtë aspekt Republika e Maqedonisë së Veriut qëndron lartë për sa i përket listës së shteteve evropiane.

Advertisement

Read Previous

Kosovarët vërshojnë Zvicrën. Numri i tyre u rrit edhe gjatë vitit 2020

Read Next

Dy polic rrugor dy*shohen se morën ryshfet