Breaking News :

nothing found
27-03-2023

MUHAMEDI: MINI SHENGENI ËSHTË TALLJE PËR SHQIPTARËT

Advertisement

Publicisti i njohur Nijazi Muhamedi ka reaguar me anë të një postimi në faveook, pas mbajtjes se Mini-Shengenit Online. Sipas Muhamedit, Minishengeni Ballkanik është tallje për shqiptarët.

Ja edhe statusi i tij ne facebook/

Advertisement

Read Previous

Filipçe: Nuk do të mbyllen kufijtë dhe nuk do të ketë orë policore

Read Next

Futsall- Shkëndija e gatshme për sezonin e ri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *