• 27-10-2021

Filipçe: Nuk do të mbyllen kufijtë dhe nuk do të ketë orë policore

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe deklaroi sot se edhe përkundër rritjes së numrit të të infektuarve me Kovid-19, nuk do të ketë mbyllje të kufijve dhe orë policore. Ai edhe njëherë derisa foli për kapacitete nëpër spitalet e vendit apeloi që të respektohen masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria.

Read Previous

Ministri Nuredini: Së shpejti do të shpallet tenderi për ndërtimin për zgjerimin e rrjetit të kanalizimeve në komunën e Kërçovës

Read Next

MUHAMEDI: MINI SHENGENI ËSHTË TALLJE PËR SHQIPTARËT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: