• 25-10-2021

Ministri Nuredini: Mbrojtja e Malit Sharr si një mundësi për zhvillim të qëndrueshëm

Takimi i fundit nga tre takimet konsultative me grupe të fokusuara të synuara, i cili u zhvillua sot, ishte menduar për përfaqësuesit e komunitetit të biznesit si palë e prekur nga shpallja e Malit të Sharrit si një park kombëtar. Përmes një diskutimi konstruktiv, u shkëmbyen mendime dhe informacione nga të dy palët, koncepti dhe zonat e rregulluara nga Projektligji për shpalljen e një pjese të Malit Sharr park kombëtar dhe aktivitetet që do të jenë subjekt i përcaktimit në Planin e Menaxhimit të PK të Malit Sharr i cili do të bëhet në periudhën e ardhshme.

Read Previous

Deputetja me prejardhje kurde e Bundestagut ka lëshuar akuza të rënda ndaj Kosovës dhe UÇK-së

Read Next

Video ekskluzive, pamje nga tërmeti në Negotinë të Gostivarit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: