Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut votoi pakon e 5 ekonomike

Advertisement

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut ka votuar ndryshimet ligjore me të cilat u mundësohet kompanive dhe qytetarëve që të marrin ndihmën nga shteti për tu përballur me krizën e shkaktuar nga pandemia me koronavirus.
Pas shumë diskutimeve dhe vonesave, në Kuvend, këto ndryshime ligjore u votuan njëzëri.

Ligjet u votuan nga 113, gjegjësisht 114 dhe 115 deputetë “Për”, kundër asnjë dhe të përmbajtur nuk kishte asnjë.

Advertisement

Read Previous

Deputetja e infektuar doli nga autoambulanca: Erdha të votoj, që t’ju ndihmoj qytetarëve/VIDEO

Read Next

Vuçiq: Po e ndjek fushatën zgjedhore në Shqipëri, Basha e Berisha duan “Shqipëri Etnike”