Breaking News :

nothing found
29-03-2023

KRRE vendos: Shtrenjtohet benzina, lirohet dizeli

Advertisement

Çmimi i benzinës nga mesnata do të shtrenjtohet për gjysmë denari, ndërsa çmimi i dizelit do të zvogëlohet për gjysmë denari, vendosi Komisioni Rregullator i Energjetikës.

EUROPUSPER BS-95 do të shitet për 60,5 denar për litër.

EUROSUPER BS-98 do të shitet për 62,5 denarë për litër.

EURODISEL dhe vaji ekstra i lehtë do të shiten për 53 denarë për litër.

 

Advertisement

Read Previous

Mbyllen dy objekte në Gostivar, shkelën masat kundër coronavirusit

Read Next

Sllovenia shqyrton mbylljen e kufijve për shkak të variantit të ri të koronavirusit