KOSOVA ME MASA TË REJA

Rritja e numrit të personave të infektuar me COVID-19 ka bërë që Ministria e Shëndetësisë të paralajmëroj për mundësin e masave të reja.

Komiteti për vlerësimin dhe koordinimin e situatës pandemike në konferencën e mbajtur për media ka prezantuar rregulloren e re Anti-covid, shkruan IndeksOnline

Më poshtë lista e plotë e masave të reja.

-Gastronomia dhe qendrat tregtare mbyllen nga ora 21:00 deri 05:00 (Perveç take away)

-Lirohen nga puna personat mbi moshen 60 vjeçare dhe ata me semundje kronike, punojne online

-Ndalohen punetorite dhe seminaret publike dhe private -Ligjeratat ne universitete publike dhe private vetem online

-Personave mbi moshen 65 iu lejohet dalja nga ora 06:00-10:00 dhe nga 16:00-19:00, jashte ketij orari lejohen vetem per nevoja shendetesore.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours