“PËRBINDËSHAT”, MEDIA SERBE SHKRIM PËR LIDERËT E KOSOVËS NË GJYKATËN SPECIALE

“Përbindëshat”! Me këtë titull e ka hapur faqen e parë gazeta serbe ‘Kurir’, duke ju referuar liderëve të Kosovës që po përballen me Gjykaten Speciale. Ajo e shoqëron shkrimin me foton e ish presidentit të Kosovës Hashim Thaçi dhe ish kreut të kuvendit Jakup Krasniqi.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours