Breaking News :

nothing found
11-06-2023

Kokalari gozhdon Abazin: Sa vjet e keni pasur zyrën personale në Beograd ?

Advertisement

Evi Kokalari një aktiviste e njohur republikane ka gozhduar në një emision live ish-zëvendëskryeministrin e Kosovës në qeverinë e Albin Kurtit, Haki Abazin.
Ajo i ka kërkuar atij që të përgjigjet për zyrën e tij në Beograd dhe lidhjet e tij me Serbinë?
“Juve personalisht keni pasur zyrën në Beograd kur punonit për ‘The Rockefeller Foundation’’?, e pyet ajo Abazin në SyriTV.

Abazi tentoj që t’i ikte pyetjes, por Kokalari tha se nuk ka asgjë personale përderisa ai ke qenë zëvendëskryeministër.
“Nuk e di pse duhet të vendosemi në nivelin personal sepse kemi të bëjmë me përmbajtjen dhe jo me simbolikën ku ka qenë zyra’, tentoi t’i ikte pyetjes Abazi, të cilit Kokalari iu përgjigj se ‘’ke qenë zëvendëskryeministër, asgjë s’është më personale”.

Kokalari ka insistuar në pyetjen e saj, se sa vite kishte Abaz zyrën e tij në Beograd.
“Sa vjet e keni pasur në Beograd zyrën tuaj personale, atë dua të di”? Dua të di se ku qëndron politikisht, je nga e majta apo nga e djathta’, shtoi ajo.

Advertisement

Read Previous

Ministri Shaqiri: Fillon me aktivitetet – Rrjeti i Njësive organizative për udhëheqje me burimet njerëzore

Read Next

Kadri Veseli të martën del para Gjykatës Speciale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *