• 27-10-2021

Ministri Shaqiri: Fillon me aktivitetet – Rrjeti i Njësive organizative për udhëheqje me burimet njerëzore

Ministri i Shoqërisë Informative dhe Administratës ka paralajmëruar dy projekte të reja. Ai ka paraqitur fillimin me aktivitetet të “Rrjetit i Njësive organizative për udhëheqje me burimet njerëzore”.
Në muаjin nëntor janë parashikuar dy trajnime të specializuara “online” për anëtarët e Rrjetit: Trajnim për zbatimin e Analizës funksionale në sektorin publik dhe Trajnim për përdorimin praktik të Sistemit elektronik për udhëheqje me burimet njerëzore – SIUBNJ.
Rrjeti do të sigurojë mbështetje për praktikim efikas të ligjeve dhe dispozitave të tjera në procedurat e seleksionimit, punësimit, avancimit, mobilitetit, koordinimit të përkryerjes profesionale dhe menaxhimit me efektin e punës, pagave, kompensimit dhe motivimit.
Këtë paraëajmërim Shaqiri e ka bërë në llogarinë e tij në facebook.

Read Previous

Mehmedi: A do të jap Zaev dorëheqje sërish?!

Read Next

Kokalari gozhdon Abazin: Sa vjet e keni pasur zyrën personale në Beograd ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: