Jetës normale i kthehemi dimrin tjetër, thotë krijuesi i vaksinës

Ndikimi i vaksinës së re Covid do të fillojë efektin gjatë verës dhe normaliteti do të kthehet në dimrin e ardhshëm, ka thënë një nga krijuesit e saj.

Prof Ugur Sahin, bashkëthemelues i BioNTech, tha se ky dimër do të jetë ende i vështirë pasi vaksina nuk do të kishte një ndikim të madh në numrin e infeksioneve, transmeton rtv21.tv.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like