Ja rezultetet në Xhermë të Tetovës

Estimated read time 1 min read

Sot në Maqedoninë e Veriut u mbajten Zgjedhjet Parlamentare 2024 ku vendvotimet u hapën në orën 7:00, dhe dalja në vendvotime deri në orën 19:05 ka arritur në 45.85 për qind nga gjithsej 1.8 milion qytetarë me të drejtë vote, përcjell NMK-post.com

Advertisement

Rezultatet për zgjedhjet në Xhermë të Tetovës
🔷Fronti Europian – 234
🔴VLEN – 94

Advertisement
Advertisement

You May Also Like