Ja rezultatet në LLakavicë dhe Çajle të Gostivarit

Estimated read time 1 min read

Rezultatet për zgjedhjet Parlamentare në Llakavicë- Gostivar
🔷Fronti Europian – 95
🔴VLEN – 225
——
Rezultatet për zgjedhjet Parlamentare në Çajle
🔷Fronti Europian – 312
🔴VLEN – 494

Advertisement
Advertisement

You May Also Like