Breaking News :

nothing found
06-02-2023

Hoxha jep premtimin e madh për bujqit në lidhje me subvencionet

Advertisement

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha i ftuar në “TV Globi” në emisionin “Politico” ka diskutuar rreth bujqive si dhe për kerkesat e tyre. Ministri Hoxha ka përmendur edhe protestën e bujqve të Gostivarit, duke thënë se ai është i gatshëm t’ju del në ndihmë.
“Protesta e blegëtorëve më jep motiv shtesë për punë që bashkarisht me ekipin tim të angazhohemi më shumë për zgjidhjen e problemeve”, ka deklaruar Hoxha.
Gjithashtu ministri Hoxha ka thënë se me rebalance të buxhetit do të arrijmë të paguajmë subvencionet por edhe do t’i rrisim dhe se planifikojmë që deri më 15 qershor të paguhen gjitha subvencionet për bujqit./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

“Pasaportat”: Gjykimi për 11 nëpunësit policorë, së shpejti

Read Next

Pendarovski: Çdo ndryshim i kufijve të Ballkanit do të sjellë destabilizim të rajonit