Breaking News :

nothing found
30-09-2022

Futi mikroçip në trup, 22 vjeçari gjeni nga Tetova: Zëvendëson çelësin e shtëpisë

Advertisement

Adem Ahmeti nga Tetova, 22 vjeç i diplomuar për mekatronikë, As. Pedagog në Universitetin e Tetovës. Me 21 inovacione teknologjike, nga ndezja e makinës me smartphone, me fishkëllimë, shkop me sensorë për të verbër e së fundmi me inovacionin e një teknologjie të lartë sipas tij me mikroçipin që injektohet në trup me të dhënat biometrike të individit.

Ftesë në 5, Shpikësi nga Tetova: Kam krijuar mikroçipe që futen në trup, 11 Shkurt 2021, Pjesa 2″

Advertisement

Read Previous

Mitr*ovicë: Vr*itet një 23 vjeçar dhe pla*go*sen dy të tjerë

Read Next

Maqedonia nën dëborë, akull dhe temperatura polare