Breaking News :

nothing found
16-08-2022

Mitr*ovicë: Vr*itet një 23 vjeçar dhe pla*go*sen dy të tjerë

Advertisement

Jozyrtarisht mësohet se një person ka mbtur i v r *a r ë (23 vjeçar) e dy të tjerë janë p l a *g o s u r para disa minutave në Mit*rovicë. Ngj*arrja  ka ndodhur në një lokal ushimi në këtë qytet, ku ka pasur një sh e r r  mes disa personave të cilët gjendeshin brenda lokalit gastronomik.
P o* l i c i a   janë në vendin e ngjarrjes për të zbardhur rastin.

Advertisement

Read Previous

Të sht ëna ar mësh në Mit rovicë, dyshohet për të vr arë e të pl agosur

Read Next

Futi mikroçip në trup, 22 vjeçari gjeni nga Tetova: Zëvendëson çelësin e shtëpisë