• 23-09-2021

Filipçe me apel tek qytetarët: “Respektoni masat gjatë festave”

“Koha më e mirë e vitit është përpara nesh. Fatkeqësisht, epidemia ende po kositet dhe po merr viktima. Ja pse këtë vit, le të festojmë në një numër të vogël, në rrethin e njerëzve të dashur, duke respektuar masat mbrojtëse.

Festimi mund të presë – shëndeti jo.

#Festoni me përgjegjësi” ka shkruajtur Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe

 

Read Previous

Zaev: Dua të jem shembull, do të vaksinohem

Read Next

Karaxhovski: Masat e reja janë të drejta dhe në kohë

%d bloggers like this: