Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Filipçe: Gati infrastruktura për ruajtjen dhe shpërndarjen e vaksinës kundër Kovid 19

Advertisement

Sot vizitova disa nga operatorët ekonomikë që do të mbajnë vaksinën për Kovid 19. Kjo ka të bëjë me shpërndarësit që punojnë tashmë në këtë fushë, gjegjësisht janë përfshirë në sistemin e përhershëm të vaksinimit, në seksionin që ka të bëjë me ruajtjen dhe shpërndarjen e vaksinave të tjera nga kalendari imunitar i Ministrisë së Shëndetësisë. Operatorët në kapacitetet e tyre ekzistuese shfaqin dhoma dhe dhoma të freskëta nga 0 deri në 8 gradë Celsius, si dhe frigoriferë deri në-20 gradë Celsius, si dhe automjete më të freskëta për të mbajtur ′′ zinxhirin e ftohtë ′′ duke shqetësuar vaksinat. Përveç kësaj, Ministria e Shëndetësisë, operatorët do të furnizojnë frigoriferët në-70 gradë Celsius., ka shkruajtur Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe në facebook

Advertisement

Read Previous

Futsall: Shkëndija mbush Josifovën, Hashimi i pandalshëm me 6 gola

Read Next

Regjistrohet një Tërmet prej 4.3 ballë në Serbi (FOTO)