Breaking News :

nothing found
28-06-2022

Filipçe: Deri në fund të vitit do të ndërtohen katër spitale

Advertisement

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe tha se deri në fund të vitit do të ndërtohen katër spitale modulare në Kumanovë, Strumicë, Gjevgjeli dhe Strugë.

Sipas tij montimi i spitaleve modulare fillon gjatë këtij muaji dhe duhet të përfundojë në fund të vitit, kurse prioritet do të kenë Kumanova dhe Strumicë dhe më pas Struga dhe Gjevgjelia.

Advertisement

Read Previous

Demonstrata në Londër kundër masave antiCOVID-19, së paku 150 të arrestuar

Read Next

Borisov: Është i mundur kompromisi, por duhet të njihet edhe historia

%d bloggers like this: