Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Ekspropriimi i rrugës Shkup Bllacë 100%

Advertisement

Zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve Bekim Rexhepi ka bërë të ditur se ka përfunduar një nga problemet më të mëdha që u paraqitën në ndërtimin e rrugës Shkup-Bllacë. Me një foto në faqen e tij në rrjetin social facebook ai ka bërë të ditur se ka përfunduar 100 përqind ekspropriimi i tokës ku do të kaloj rruga e re. Me këtë tashmë bëhet i mundur ndërtimi i pa ndërprerë i autostradës Shkup-Bllacë e cila do të lidhet me autostradën Arben Xhaferi.

Advertisement

Read Previous

Hasani: Varianti i ri i koronavirusit është më tepër infektues, por më pak vdekjeprurës

Read Next

Biznesmeni tetovar Nazif Destani hyn në biznesin e prodhimit të makinave