Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Ekskluzive – Të bu*rgosurit e Idrizovës janë ngritur në protesta

Advertisement

Të bu*rgosurit e Burgut të Idrizovës janë ngritur në protesta. NMK-Post mëson se rreth 400 të bu*rgosur nuk pranojnë të marin ushqimin për shkak se për një kohë më të gjatë nuk u lejohen vikendet e lira. Janë duke protestuar të bur*gosurit e “pjesës së lirë” dhe “gjysëm të lirë”. Të burgosurit që komunikuan NMK-Postin thonë se ata janë të pakënaqur ehe me kushtet e burgut të cilat janë “jasht çdo norme”.

Advertisement

Read Previous

Zaev: Nuk është e drejtë të futet njeri në burg se përdor gjysmë gram kanabis!

Read Next

Osmani-Schallenberg: Vjena mbështetë plotësisht Maqedoninë e Veriut për në BE