Osmani-Schallenberg: Vjena mbështetë plotësisht Maqedoninë e Veriut për në BE

Ministri i punëve të jashtme në vend, Bujar Osmani, sot në Vjenë ka realizuar takim me ministrin federal për Evropë, dhe punë të jashtme të Austrisë, Aleksander Schallenberg, ku vetëm se është konfirmuar mbështetja për integrimet e Maqedonisë së Veriut në Familjen e madhe Evropiane, informon Zhurnal.

Advertisement

Me këtë, është konfirmuar përkrahja nga fqinjësia e gjerë e rajonit, duke përfshirë mbështetjen edhe të Çekisë, Hungarisë e Rumanisë.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like