Breaking News :

nothing found
27-03-2023

Ekskluzive – Nefi Useini tërhiqet nga Këshilli Komunal në Ohër. Do të tërhiqem edhe nga politika. Ja arsyet

Advertisement

Kryetari i BDI-së në Ohër Nefi Useini jep dorëheqje nga Këshilli Komunal në Ohër, por do të jep edhe nga partia e tij, si dhe të gjitha aktivitetet polotike. Këtë e ka konfirmuar vet Useini për NMK-Post.com duke thënë se tërheqja e tij është definitive dhe e plotë nga çdo aktivitet. “Kam dhënë dorëheqje prej Këshillit Komunal, do të jap dorëheqje nga partia dhe nuk do të merrem me politikë. Kjo është përfundimtare. Ndjehem i lodhur nga gjithë kjo” tha për NMK-Post Useini. Ai është shprehur se i gjithë angazhimi i tij politik ka qen në vij të avancimit të pozitës së shqiptarëve dhe komuniteteve të tjera jo shumicë në Ohër.

Advertisement

Read Previous

Rama: I uroj festën Thaçit dhe bashkëluftëtarëve të tij që sot nuk gjenden në shtëpi

Read Next

Një mjek nga Ohri ka humbur betejën me Covid-19, Ja kush është