• 23-09-2021

Covid-19 i merr jetën radiologes nga Resnja

Radiologia Poliksena Stojanovska-Gjorgievska nga Qendra Shëndetësore në Resnjë ka ndërruar jetë si pasojë e komplikimeve nga Cov id – 19.

Punonjësit e Qendrës Shëndetësore i dhanë lamtumirë koleges së tyre, me një mesazh emocional.

– Është e vështirë t’i thuash lamtumirë dikujt që është i lidhur me ekzistencën dhe funksionimin tënd. Por është e lehtë kur duhet të tregohet se çfarë kuptimi ka ai person për ne. Poliksena Stojanovska – Gjorgievska – Poli ynë – specialiste në radiodiagnostikë, ka qenë pjesë e ekipit tonë gati se gjithë karrierën e saj, ajo ka shërbyer me tërë njohuritë dhe cilësitë saj në këtë institucion, duke iu dhënë të gjithë njerëzimin dhe ngrohtësinë pacientëve në Prespë, thonë kolegët.

 

Read Previous

Bllok Shqipërisë dhe Maqedonisë/ Miratohen sot draft-konkluzionet

Read Next

Filipçe me lajm shumë të mirë: Situata në spitale stabile!

%d bloggers like this: