Bujar Osmani merr një dhuratë të bukur nga pacienti që operoi

Bujar Osmani përvec angazhimeve në politikë ai është edhe mjek i cili ndihmonë dhe shpëton jetë.

Pacientët gjejnë mënyra të ndryshme për ta falenderuar atë. Së fundmi pacientin që ai operoi i dhuroi një dhuratë shumë të bukur.

Ja postimi që Bujar Osmani postoi në rrjetin e tij social:
Pas një kohe, sot isha në sallë. Këtë dhuratë ma dhanë familjarët e pacientit të cilin e operova. Faleminderit.

Advertisement

Advertisement
Advertisement

You May Also Like