Breaking News :

nothing found
30-11-2022

Gjendja e krizës, deri më 30 qershor?

Advertisement

Komisioni për mbrojtje dhe siguri në Kuvend miratoi propozimin për vazhdimin e gjendjes së krizës edhe për gjashtë muaj, konkretisht deri më 30 qershor të 2021-shit. Në komision kishte debat dhe kundërshtime rreth amendamentit me të cilin kërkohej vazhdimi i gjendjes së krizës deri më 31 mars por ai nuk u pranua. Sipas autoriteteve, gjendja e krizës gjatë muajve të kaluar ka pasur rezultate. Kryesisht të gjithë deputetët mbështetën vazhdimin e gjendjes së krizës por një pjesë e tyre kërkuan më shumë sqarime se cilat resurse të cilat ua mundëson kjo gjendje, janë shfrytëzuar. Pas komisionit, vendimi përfundimtar për vazhdimin e gjendjes së krizës duhet të merret në seancë plenare.

Advertisement

Read Previous

Paratë për dekorimin e Tetovës dhe Gostivarit, për qëllime sociale

Read Next

Bujar Osmani merr një dhuratë të bukur nga pacienti që operoi