BFI Maqedoni shpall zgjedhjet për Reisul Ulema

Bashkësia Fetare Islame (BFI) gjatë ditës së djeshme nën udhëheqjen e u.d të kryetarit të BFI-së, Shaqir Fehtahu mbajti mbledhjen e radhës në të cilën u diskutua dhe u vendos për disa pika.

“-Shpall zgjedhjet për Reisul Ulema të BFI në RMV dhe formoi rregulloren dhe caktoi Komisionin Zgjedhor i cili do të merret me kushtet dhe datën e zgjedhjeve”, thuhet mes tjerash në njoftimin e BFI-së, njofton Telegrafi Maqedoni.

Advertisement

Ndryshe, kreu i BFI-së, Shaqir Fetahu është ushtrues detyre që kur nga BFI-ja u shkarkua ish-kreu i BFI-së, Sulejman Rexhepi.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours