Breaking News :

nothing found
19-08-2022

Bekteshi: Vauçerët do të jenë 15 mijë denarë në pakon e 5-të

Advertisement

Punonjësit turistike tregojnë se 90% punojnë me humbje, si do të ndihmohet turizmi këtë herë dhe a do të ketë vauçerë të rinj? Për këtë pyetje, ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, në TV21, tha se është planifikuar një program i cili do të zbatohet në muajin prill ose maj, përmes sistemit të kuponëve për të ndihmuar punonjësit me të ardhura të ulëta. “Vauçerët do të jenë 15 mijë denarë dhe do të ketë një mekanizëm shtesë të ri përmes të cilit fondet do të shpërndahen për herë të parë”, deklaroi Bekteshi në TV21.

Advertisement

Read Previous

Dauti: Nuk mund quhesh shtet demokratik, kur mijëra qytetarëve iu mohon të drejtën e shtetësisë

Read Next

Lajm i kobshëm nga Turqia, ndërroi jetë Nezir Çajani nga Shkupi