• 25-10-2021

Avokati mbrojtës i ish-presidentit Hashim Thaçi, David Hooper tregohet i ashpër me prokurorin e Speciales.

Avokati mbrojtës i ish-presidentit Hashim Thaçi, David Hooper është treguar i ashpër me prokurorin e Speciales.

Ai ka thënë se ku janë pretendimet për trafikim të organeve njerëzore dhe shtëpinë e verdhë.

“Kur e shikojmë aktakuzën ku janë aktakuza për vjedhjen e organeve njerëzore dhe historia e shtëpinë verdhë, sepse praktikisht kjo ishte aktakuza lidhur me lindjen e kësaj Gjykate. Asgjë në këtë aktakuzë nuk flet për këto raste”, tha avokati Hooper.

Hooper shtoi se ish-presidenti Hashim Thaçi u vetëdeklarua i pafajshëm dhe ai kundërshton gjithë këtë aktakuzë të paraqitur nga Prokuroria.

Read Previous

Kushtrim Sadiku len Klan Kosovën për Kanal 10

Read Next

Sulmet në Francë dhe Austri, presidenti francez organizon samit kundër terrorizmit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: