Breaking News :

nothing found
29-09-2022

Anketa/ BDI 6.7, ASH 4.6, BESA 2.4 dhe AA 0.5

Advertisement

Anketa e fundit e realizuar nga agjencia M Prospect në porosi të televizionit Telma dhe MCMS-së tregon se nëse do të ketë zgjedhje nesër, 6.7 për qind do të votonin për Bashkimin Demokratik për Integrim dhe 4.6 për qind për Aleancën për Shqiptarët, BESA 2.4 për qind dhe për Alternativën 0.5%.

Nëse zgjedhjet mbahen nesër, BDI në pushtet do të kishte një avantazh ndaj opozitës shqiptare prej 1.6 për qind.

Kjo anketë është realizuar gjatë periudhës 6 deri më 24 dhjetor, përmes linjës telefonike, në një mostër prej 1,000 të anketuarve, sipas gjinisë, moshës, përkatësisë etnike dhe vendbanimit.

Advertisement

Read Previous

Haziri: Pas Ibrahim Rugovës, Isa Mustafa është fituesi më i madh me LDK-në

Read Next

Ahmeti: “Sigurisht se do ta marr vaksinën anti-covid”