Breaking News :

nothing found
30-11-2022

Anglia paguan qytetarët për t’u vetizoluar

Advertisement

Sistemi anglez për testim dhe monitorim të Kovid-19, mundëson pagesë të mbështetjes prej 500 funtave për personat që do të izolojnë veten pasi marrin rezultate pozitive të testit ndaj Kovid-19, për të ngadalësuar përhapjen e Kovid-19.

Deri tani, personat e infektuar janë ndjekur përmes programit për të ndjekur kontaktet përmes telefonit, postës elektronike ose mesazheve, por jo përmes aplikacionit për të ndjekur kontaktet e personave të infektuar me Kovid-19.

Mbrojtja e fortë e privatësisë së përdoruesve ishte kërkesë kryesore nga ana e Ejpëllit dhe Gugëll, kur ata vunë në dispozicion teknologjinë për zhvillimin e një aplikacioni për të ndjekur kontaktet e njerëzve të infektuar me Kovid-19.

Përdoruesi i aplikacionit mund të mbetet anonim nëse nuk dëshiron të kërkojë para.

Advertisement

Read Previous

S’ka më grumbullim para bankave, ja kurr do të nisin pagesat në postë

Read Next

Rasti “Montsra” rrezikon të kthehet nga e para