Breaking News :

nothing found
23-09-2023

Aktivistja e shoqërisë civile Anita Latifi: Për humanitet s’na kalon kush

Advertisement

“Thirrjes për plazmë gjaku i janë përgjigjur shumë njerëz human. E pas kësaj gadishmërie aktivistja e shoqërisë civile Anita Latifi shqiptarët i quan gjiganta. “Ndoshta 100.000 të zeza i kemi, ama për humanitet s’na e kalon kushi”. Kështu shkruan aktivistja e shoqërisë civile në llogarinë e saj ne facebook.

Ja dhe statusi i saj!

 

Advertisement

Read Previous

20 VIKTIMA DHE 515 RASTE TË REJA ME CORONA VIRUS

Read Next

Qeveria e Maqedonisë miratoi masa të reja anti KOVID-19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *