Breaking News :

nothing found
28-01-2023

Qeveria e Maqedonisë miratoi masa të reja anti KOVID-19

Advertisement

Qeveria e Republikës së Maqedonisë Veriore në seancën e mbajtur sonte miratoi disa vendime dhe konkluzione në lidhje me masat për parandalimin dhe mbrojtjen nga përhapja e koronavirusit KOVID-19.

Një nga vendimet e miratuara është ndalesa për grumbullimin në grupe të më shumë se katër personave në hapësirat publike, për gjatë tërë ditës, dhe jo si ishte deri tani pas orës 21:00, përcjell INA.

Hapësirat publike nënëkuptojnë parqet, zonat publike ose kudo në hapësirë ​​të hapur dhe në vend.

Advertisement

Read Previous

Aktivistja e shoqërisë civile Anita Latifi: Për humanitet s’na kalon kush

Read Next

Bardhyl Mahmuti: Dick Marty nuk ka guxim të ballafaqohet me të vërtetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *