• 18-10-2021

9 vjet bu*rg për yllin e fudbollit brazilian – përd*hunoi një vajzë shqiptare

Ylli i fudbollit brazilian Robinho u dënua me 9 vjet bu*rg për përd*hunim. Vendimi është i Gjykatës së Apelit në Itali, informon UOL Esporte. Incidenti ndodhi shtatë vjetë më herët në Milano, më 22 janar 2013. Katër vite më vonë, më 23 nëntor 2017, një gjykatë në Milano shpalli futbollistin dhe 5 të tjerë fajtorë për përd*hunimin në grup të një vajze 22-vjeçare shqiptare.

Robinho gjatë gjith procesit gjyqësor është deklaruar i pafajshëm.

Fudbollisti brazilian do të ketë të drejtë të apelojë në një shkallë të tretë, Gjykatën e Kasacionit, kështu që dënimi nuk mund të hyjë ende në fuqi. Vendimi i parë në këtë çështje daton nga viti 2017, pas së cilës ai u referua në Gjykatën e Apelit.

Read Previous

FIFA shpalli 55 futbollistët më të mirë të sezonit

Read Next

Vdes një i burgosur në Shkup, ishte i infektuar me Covid 19?!

%d bloggers like this: