Zjarrfikësi më i mirë i qytetit të Shkupit për vitin 2020

 

Shpallet zjarrfikësi më i mirë në qytetin e Shkupit për vitin 2020, Nikolla Majnov është zjarrfikës-shpëtimtar në Brigadën e Mbrojtjes së Zjarrit në qytetin e Shkupit, përcjell nmk-post.com

Ky Njohës i Qytetit të Shkupit i jepet atij për afatin kohor dhe sakrificën e tij në ekzekutimin e veprimeve të shpëtimit dhe aparateve të zjarrit.

Majnov thotë se njohja e tij si një zjarrfikës i ri është motiv për t ‘u angazhuar edhe më shumë dhe për t’ i kryer detyrat e punës. Ai i dha një falënderim të madh kolegëve për mbështetjen e tyre në intervenime të ndryshme dhe theksoi se kjo njohje vlen për ta, sepse vetëm puna ekipore mund të arrijë sukses dhe të ruajë sigurinë e qytetarëve.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like