• 20-09-2021

Zgjedhjet në BFI po mbahen në mënyrë të qetë dhe sipas rregullores

Zgjedhja e Reisit të ri, mbledhja po mbahet në mënyrë të qetë dhe sipas rregullores Ka filluar para pak çastesh mbledhja në BFI për zgjedhjen e Reisit të ri. Në garë janë dy njerëz, Shaqir Fetahu nga Gostivari si dhe Qani Nesimi nga Tetova.

Siç mëson nmk-post nga burime brenda BFI-së, mbledhja është duke u zhvilluar në mënyrë të qetë dhe sipas gjitha procedurave që e parasheh rregullorja e BFI-së. Nga po i njëjti burim, bëjnë me dije se shumë shpejt BFI do të ketë reis të ri ligjitim./nmk-post/

Read Previous

Policia dënoi 725 qytetarë për 24 orë, për këtë arsye

Read Next

Shaqir Fetahu zgjidhet kryetar i BFI-së

%d bloggers like this: