Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Shaqir Fetahu zgjidhet kryetar i BFI-së

Advertisement

Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë (BFI) ka mbajtur sot kuvendin zgjedhor, në të cilin me shumicë votash zgjodhi Shaqir ef. Fetahun kryetar të saj. Nga 21 vota gjithsej, ai u zgjodh në krye të BFI-së me 18 vota pro, Ai u zgjodh për të parën herë në krye të Bashkësisë Fetare Islame me vota. përcjell nmk-post.com

Advertisement

Read Previous

Zgjedhjet në BFI po mbahen në mënyrë të qetë dhe sipas rregullores

Read Next

Gjendja me Covid-19, nesër mblidhet Këshilli për Siguri