Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Policia dënoi 725 qytetarë për 24 orë, për këtë arsye

Advertisement

Ministria e punëve të brendshme të Maqedonisë së Veriut njoftoi se në 24 orët e fundit  janë dënuar 725 e qytetarë për mosmbajtje të maskës, përcjell Nort Macedonia Post. Të gjobiturit janë nga thuajse të gjitha qytetet e RMV-së por numri më i madh i tyre janë në Shkup.

Sikurse dihet, gjoba për mos mbajtjen e maskës, si pjesë e masave anti-Covid19 në RMV kushton 20 euro.

Advertisement

Read Previous

Ferizajasit i hyjnë hajnat në hotel, i vjedhin pajisje në vlerë rreth 21 mijë euro

Read Next

Zgjedhjet në BFI po mbahen në mënyrë të qetë dhe sipas rregullores