Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Valon Syla e imiton Halil Kastratin duke thënë “e premte”

Advertisement

Valon Syla, gazetar, shquhet për imitimin e figurave të caktuara publike. Syla, kësaj radhe ka përzgjedhur ta imitojë humanistin Halil Krastrati, duke thënë e premte. I njëjti më parë kishe imituar edhe kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Hazirin, si dhe ish-presidentin, Hashim Thaçi. Syla videon e imitimit e ka publikuar në ‘Facebook’./Reporteri

Video:

Advertisement

Read Previous

Pendarovski: Të drejtat e qytetarëve nuk varen nga regjistrimi

Read Next

P r o t e s t a t që po e “shkundin” pushtetin e Putinit