Tetë komuna të Maqedonisë pa asnjë të infektuar me coronavirus

Sipas të dhënave të sotme të Ministrisë së Shëndetësisë, Berova, Kavadari, Probishtipi, Bogdanci, Resnja, Demir Kapia, Pehçeva dhe Dojrani janë komunat ku nuk ka asnjë rast të vetëm me COVID-19.

Shkupi mbetet qyteti me më së shumti raste (189), më pas vjen Kumanova (52), Prilepi (33) dhe Tetova (18).

Me nga një deri dy të infektuar kanë Shtipi, Sveti Nikole, Kriva Pallanka, Dibra, Vallandova, Krusheva dhe Makedonski Brodi.

Ndryshe, sot për herë të parë më shumë se nëntë muajve, nuk u regjistrua asnjë viktimë me coronavirus./Telegrafi/

Read Previous

Përplasje diplomatike për logon në fanellën e përfaqësueses së Maqedonisë së Veriut

Read Next

Fatime Fetai do të bëjë tifo për Maqedoninë e Veriut në Bukuresht

%d bloggers like this: